lauantai 1. maaliskuuta 2014

Sitoutumista materian kautta

Kuten olen jo aiemmin viitannutkin.. Milloin ikinä häämme tulevat olemaankaan, tulee niissä olemaan vähintäänkin tiukahko budjetti..

Budjetin vuoksi ja jakaaksemme kuluja pidemmälle aika välille, aina on jatkuva haku päällä! Ja on se tuottanut tulostakin.

Ensimmäinen hankinta ei ollut enempää, eikä vähempää, kuin morsiuspuku. Vain uteliaisuudesta katselin toisinaan Tori.fi sivustolta moriuspukuja ja niinpä sieltä löytyi puku, jota en vain voinut ohittaa. Puvustani en kuitenkaan halua tänne jakaa kuvia, olen ehkä hieman vanhanaikainen :)
Ja mielestäni on oikeastaan aika kiva, että voin käyttää pukua joka on jo saattanut alkuun yhden onnellisen avioliiton! Ja kierrätys, se on nykyaikaa, ekologinen valinta!

Yhden tarjouslöytöni voi julkaista.. Eli iiiiihanat kenkäni!!

Olin joskus aikoja sitten törmännyt näihin kenkiin ja ihaillut niitä, mutta nyt sattumalta törmäsin niihin uudelleen ja voiko olla totta 70 % alennuksessa ja minun kokoni oli vielä jäljellä! En saattanut uskoa!

Saattaa olla takaperoista tehdä hankintoja ilman hääpäivää, mutta jos hankinnat tehdään yhteisymmärryksessä, niin eikös se silloin ole ok? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti