sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Unelmien ulapoille - mistä alkoi haaveilu

Toiset tytöt kertovat tarinoita kuinka he ovat suunnitelleet ja unelmoineet häistään jo vuosia. Minä EN kuulu heihin! En vieläkään oikein osaa sanoa milloin tarkalleen tämä "haaveiluhömpötykseni" alkoi.

Luulen, että yhtenä suurena kimmokkeena haaveilluilleni olivat häät joihin pääsin osallistumaan noin vuosi sitten. Syystä tai toisesta perhe/kaveripiirissäni ei ole juurikaan ollut häitä, muistan olleeni joissain häissä joskus pienenä... TOSI pienenä :) Ehkä tämän vuoksi en ole niistä osannut haaveillakaan, kun en ole osannut ajatella mitä häät voisivat olla.

Vuosi sitten kevättalvella kuitenkin postilaatikkoomme kolahti kutsu poikaystäväni ystävän häihin. Mielelläni osallistuin häihin, mutta kun koitti aika morsiuskimpunheitolle, yritin viimeiseen asti vältellä osallistumista (en välitä olla huomion keskipisteenä vieraiden ihmisten keskellä), mutta poikaystäväni kuiskani "Mee nyt, jos nappaat sen kimpun, niin kosin sua!", katsoin häntä kysyen "Oikeestikko?". Houkutus oli liian suuri ja kilpailuhenkeähän minusta löytyy...

Kodistamme löytyy siis kuivattuna tuo kiinni ottamani kimppu vaikka, kuten aiemmin on jo ilmi käynytkin, kosintaa ei ole vielä kuulunutkaan... Uskon kuitenkin vahvasti että kyllä se on sieltä tulossa, kun häistä on jo kuitenkin keskusteltu. Varmuuden vuoksi pidän kimppua kuitenkin hyvin näkösällä, ettei lupaukset pääse unohtumaan :) Emme kumpikaan ole erityisen perinnepainotteisia luonteiltamme, mutta alusta asti olemme olleet samaa mieltä siitä, että kihlaus kuuluu sitoutumisen loppuvaiheisiin ja tarkoittaa käytännössä häiden suunnittelun aloittamista. Eli kun kihlaudumme tulevat häät olemaan noin vuoden kuluttua.

Nyt noin vuoden ajan olenkin katsonut maailmaa aivan uudelta kantilta, HÄÄKANTILTA. Tv:stä olen löytänyt uusia ohjelmia, erityisesti häämekko-ohjelmat koukuttivat minut pahasti. Ja näin unelmointini on vain yltynyt. Nyt näen ympäristössäni mitä erilaisimpia asioita, jotka ovat linkitettävissä häihin: askarteluohjeita, kukkia, värejä, materiaaleja, tiloja, ruokia, koristeita, kenkiä, kampauksia jne.. Mutta HEI, tämä on aika kivaa ja uudet näkökulmat avartavat! Huononakin päivänä saa hymyn huulille kun hetkeksi antaa ajatusten karata häähaaveiden puolelle.

Uskon, että poikaystäväni katuu sitä, että yllytti minut kimpun kimppuun :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti