sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Vala 2 - Yhteiset pelisäännöt

Todellisuudessa tämä vala on annettu ennen valaa 1, kesällä 2013, mutta näin blogin aikajanalle ne asettuvat käytännön syistä toisin päin :)

Siinä vaiheessa kun hää tohinani alkoi aloimme poikaystäväni kanssa keskustella käytännöistä jotka liittyisivät häiden järjestämiseen. Heti ensimmäisten joukossa esiin nousi, mikäpä muukaan kuin, RAHA! Itse opiskelen tällä hetkellä ja poikamiesboksiin, jota yhdessä asutamme tuli kesän aikana erittäin kallis putkiremontti. Tuhansien ja tuhansien eurojen prinsessalinnat saattoi siis unohtaa. Kaikesta emme kuitenkaan tahdo luopua, vaan löytää vaihtoehtoisia keinoja.

Käytännössä tämä tarkoitta sitä että häiden varustusta keräillään pikku hiljaa, jotta kulut eivät kertaheitolla nousisi liian suuriksi. Ja kun tarpeita hankitaan pidemmällä aika välillä on myös tarjousten hyödyntäminen tullut tutuksi. Tämä on tehnyt kosinnan odottamisesta paljon siedettävämpää ;) Etenemme hankinnoissa yhteisymmärryksessä, vaikkakin minä olen yleensä se joka jotain löytää ja hyväksytän sitten poikaystävälläni.

Toinen asia joka on lähellä sydämmiämme on ekologisuus ja se sopii teemaan hyvin. Pyrimme suosimaan kierrätettyjä tarpeita. Keräily on varsin alkutaipaleella (vain paksuja kartonkeja) mutta sitä tulisi hieman tehokkaammin aloitella.

Kierrätettynä on löytynyt mm. morsiuspuku (tätä ei hyväksytetty kuin hinnan puolesta, eihän sitä saa nähdä), korttikartonkeja. Tarjouksesta juomatarjoiluastiat (ruokapuoli tullaan luultavimmin hoitamaan itse), sulhasen liivi, solmuke ja taskuliina, kengät. Tulen jatkossa varmasti käsittelemään näitä löytöjä kirjoituksissani, olen niihin niin kovin tyytyväinen :)

Näillä yhteisillä pelisäännöillä pikku hiljaa edetään kohti tulevaisuuden häitä (jeee!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti